Parkeersensor.info
Over ons

Parkeersensor.info is voortgekomen uit de wens om parkeersensoren voor iedereen in Nederland bereikbaar te maken.

 

Met deze gedachte is er een product gelanceerd dat kwalitatief hoogwaardig is en ingebouwd wordt door vakkundig personeel. We doen niet aan poespas en staan voor transparantie. We bouwen elke parkeerhulp met hetzelfde streven naar kwaliteit en vakmanschap voor dezelfde lage prijs in.

Geschiedenis

Parkeersensor.info is voortgekomen uit het bedrijf Vision Electronics, dat jarenlange ervaring heeft met het inbouwen van entertainment systemen in auto’s.

 

Onze passie en toewijding voor auto’s maakte de stap naar iets nieuws makkelijk. Parkeersensoren paste perfect in dat straatje. Het is immers een product waar autobezitters enorm veel baat bij hebben. Die gedachte bewees zich al snel.

Toekomst

Parkeersensor.info wil elke auto in Nederland uitrusten met parkeersensoren. Door kwalitatieve sensoren aan te bieden voor een scherpe prijs willen we autorijdend Nederland behoeden voor die vervelende en vaak te voorkomen parkeerschade.

 

Als we jou kunnen overtuigen van het gemak van parkeersensoren, onze snelle inbouwmogelijkheden en de scherpe prijzen, dan zijn we in ieder geval goed op weg.

kwaliteit

 

 

 

 

 

Kwaliteit:

We streven naar de hoogste kwaliteit parkeersensoren en inbouw. Het gaat om veiligheid, en dan is een betrouwbaar product het allerbelangrijkste.

service

 

 

 

 

 

Service:

Wij redeneren altijd vanuit de klant. Je kunt dus service van hoog niveau van ons verwachten. Wij zijn er voor jou, niet andersom.

expertise

 

 

 

 

 

Expertise:

We werken met vakkundig en geschoold personeel. Of het nu gaat om de persoon waarmee je contact hebt of degene die de sensoren inbouwt.

ervaring

 

 

 

 

 

Ervaring:

Onze jarenlange aanwezigheid in deze branche heeft ons de kennis en het vertrouwen gegeven om te kunnen leveren wat jij verwacht.

Hier vind je ons!
bedrijfspand parkeersensor.info

Neem contact op via de onderstaande gegevens,

 

VERKOOP@PARKEERSENSOR.INFO

TELEFOON: 076-5439920

LAAGSTEEN 9

4815PH BREDA

NEDERLAND

 

 

 

 

 

 

 

of maak direct een afspraak via onderstaande knop!

 

maak direct een afspraak