Parkeersensor.info
"43% van autorijdend Nederland heeft te maken gehad met parkeerschade. Gemiddeld kost de reparatie 400."
fileparkeren met parkeerhulp

Wat is Parkeersensor.info?

Parkeersensor.info staat voor de hoogste kwaliteit.

 

Dit begint al bij het selecteren van de parkeersensoren. Parkeersensor.info gebruikt kwalitatief hoogwaardige intelligente parkeersensoren.

 

Door gebruik te maken van intelligente parkeersensoren ben je verzekerd van:

  • Een zelftest functie, de parkeersensoren geven kort een piep-toon af zodat je zeker weet dat ze werken.
  • Het herkennen van trekhaken, heb je een auto met trekhaak dan is dit geen probleem de intelligente parkeersensoren herkennen deze direct. Zo ben je er zeker van dat de parkeersensoren geen valse melding geven.
  • Het tijdig detecteren van obstakels, de sensoren hebben namelijk een bereik van 150 cm. Dit geeft je voldoende tijd om in te grijpen als er een obstakel op je pad verschijnt.
KWALITEIT
EXPERTISE
SERVICE
ERVARING

Wat zijn parkeersensoren?

parkeersensor

Parkeersensoren zijn ultrasoonsensoren, deze werken door hoog frequente geluidsgolven uit te zenden. De golven worden door een object weerkaatst en op basis van de tijd die de geluidsgolf erover doet om terug bij de sensor te komen wordt de afstand bepaald.

De regelunit gekoppeld aan de parkeersensoren zet deze gegevens vervolgens om in een piepsignaal. Afhankelijk van de afstand tot het object veranderd de snelheid van dit signaal. Als het piepsignaal constant is dan heeft u het object zodanig dicht genaderd dat het niet verstandig is om door te rijden.

Waarom kiezen voor parkeersensoren?

INPARKEREN
achteruit inparkeren

Het is vaak lastig in te schatten hoeveel ruimte je nu precies hebt achter de auto. Zeker als je een muur, paaltje of andere auto tot op enkele centimeters nadert.

FILEPARKEREN
fileparkeren

Fileparkeren kan lastig en erg stresvol zijn. Je hebt niet alleen te maken met smalle ruimtes, maar ook aankomend verkeer dat ongeduldig staat te wachten tot jij in het vak staat.

WEGRIJDEN
wegrijden

Als je in een rij met auto's staat kan het zomaar gebeuren dat je min of meer klem wordt gezet. Het is erg lastig manouvreren in krappe ruimtes, wat vaak leidt tot kleine schades.

Parkeersensoren helpen je bij het inparkeren van de auto. Je komt regelmatig in situaties terecht waarbij de ruimte van de parkeervakken, de wijze waarop andere auto's geparkeerd staan of het formaat van je auto het parkeren bemoeilijkt.

 

Misschien heb je zelfs al eens schade gereden. Zonde natuurlijk, want schades zijn vaak een tijdrovende en kostbare zaak om te repareren. Parkeerhulp geeft je het gevoel van zekerheid en veiligheid en verkomt schade aan je auto.

Ben je enthousiast over parkeersensoren en wil je een afspraak maken voor inbouw?

Maak hier je afspraak!
maak een afspraak om parkeersensoren in te bouwen

We bellen je binnen 24 uur terug om een afspraak in te plannen.


Met het invullen van je gegevens zit je overigens nog nergens aan vast, er is dus altijd nog bedenktijd.

 

Bekijk ons fotoarchief op

maak een afspraak om parkeersensoren in te bouwen

Wil je meer informatie over het inbouwen? Ga dan snel naar onze inbouwpagina!